پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه

رئیس رژیم صهیونیستی: ما با مردم غزه نمی‌جنگیم بلکه با حماس در حال جنگیم

رئیس رژیم صهیونیستی:  ما با مردم غزه نمی‌جنگیم بلکه با حماس در حال جنگیم تعداد قربانیان حملات همه جانبه رژیم صهیونیستی به غزه به حدود ۲۸ هزار نفر رسیده است حال رئیس رژیم صهیونیستی امروز در سخنانی گفت که این رژیم با مردم غزه نمی‌جنگند بلکه با حماس در حال جنگ است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 07
کد خبر: ۲۲۷۳۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه تاکید کرد که روابط میان آمریکا و این رژیم در راستای منافع دو طرف است.

وی در ادامه سخنانش گفت: «امیدواریم که گروگان‌ها فوری آزاد شده و ما چیزی در مورد گروگان‌ها نمی‌دانیم».

هرتزوگ اضافه کرد: «ما با شهروندان غزه نمی‌جنگیم بلکه با حماس می‌جنگیم و هرگونه درخواست برای آسیب رساندن به غیرنظامیان را محکوم می‌کنیم».

رئیس رژیم صهیونیستی افزود: «امیدوارم که موضوع عادی سازی روابط میان اسرائیل و عربستان سعودی به طور جدی مورد نظر قرار بگیرد».

وزارت امور خارجه عربستان سعودی، امروز (چهارشنبه، ۷ فوریه)، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که در سفر اخیر وزیر خارجه آمریکا آنتونی بلینکن به ریاض، واشنگتن را در جریان موضع ثابتش در خصوص برقراری روابط دیپلماتیک با تل‌آویو قرار داده است.

در این بیانیه آمده است: «با توجه به مناقشات جاری میان عربستان سعودی و آمریکا در خصوص مسیر صلح عربی- اسرائیلی و با توجه به آنچه که از زبان سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا [جان کربی]در این زمینه بیان کرد، تاکید می‌کنیم موضع پادشاهی عربستان سعودی در قبال موضوع فلسطین و ضرورت دستیابی مردم برادر فلسطین به حقوق مشروع خود ثابت بوده و خواهد بود».

این بیانیه در حالی صادر شد که سه‌شنبه شب (۶ فوریه)، وزیر خارجه آمریکا در نشست خبری در دوحه گفت که عربستان همچنان «علاقه زیادی» به عادی‌سازی روابط با تل‌آویو دارد، اما این امر مشروط به پایان یافتن درگیری در غزه و ایجاد «یک مسیر روشن برای تشکیل کشور فلسطین» است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار